Jag har börjat med frukost!

frukost

Jag har för första gången på länge bestämt mig för att börja äta frukost igen. Jag har dom senaste åren mer eller mindre hoppat över frukost och kör mitt första mål vid lunch. Men eftersom jag satsar på viktuppgång nu framöver så behöver jag en extra måltid för att klara få i mig rätt mängd kcal varje dag. Jag började med frukost imorse och den bestod av havregrynsgröt, proteinshake och koffeintablett. Väldigt fin PWO innan dagens första pass måste jag säga. Jag kände absolut att jag hade mer energi på morgonpasset idag än tidigare. Dessutom blev det ett litet specialpass idag där jag inte fokuserade på någon speciell muskelgrupp. Jag körde 3 övningar som jag tycker är kul och vill bli bättre i.

  • 5 Set Militärpress
  • 4 Set Bicepscurl
  • 3 Set Chins

axelpump

Någon extrem pump av passet blev det kanske inte men det var heller inte mitt primära mål med träningen. Mitt primära mål med träningen var att fokusera på övningar jag dels vill bli starkare i men även utnyttja svagheter och styrkor. Jag kommer fortsätta lägga in liknande pass men nästa gång fokuserar jag antagligen på Knäböj, Marklyft och Dips eller liknande. Ikväll lutar det åt ett renodlat bröstpass och kanske slänger in lite bänkpress här också.

No responses yet

    Lämna ett svar