Jävla förkylning..

förkylning

I söndags eftermiddag fick jag den där känslan ni vet, när man börjar känna i halsen att det är något på gång. Halsont som sakta börjar smyga sig på och man kan inte göra ett skit för att förhindra det, det är redan för sent. Jag hatar verkligen när jag får en sådan förkylning. En riktigt irriterande förkylning med förbannad halsont som gör att jag inte ens kan sova om nätterna. Jag vaknade upp måndag morgon med en fruktansvärd halsont och kände verkligen att det var en dålig start på veckan. Men vad ska man göra, bara att pallra sig upp och försöka vara så normal som möjligt så går det väl över. Natten mot tisdag var det väl nästan värre faktiskt, vaknade kl 5 av att jag hade ont i bihålorna och kunde inte somna om, dels pga det men även pga värmen. Kan väl gissa varför jag har blivit förkyld, sitter med AC på 16 grader inne och sen går ut i 30 grader och sol. Inte jättesmart men väldigt skönt när man väl är inne. Tog en alvedon och försökte somna om igen..

Som tur är vaknade jag av att halsonten nästan var borta och det kändes mycket bättre. Självklart var jag fortfarande seg i kroppen och långt ifrån 100%. Men mitt knep är väl egentligen bara att försöka ha så normal dag som möjligt, äta mycket och dricka mycket och inte försöka tänka så mycket på det. För mig fungerar det ganska bra iallafall.

Har fått prioritera bort träningen endel och försökt hålla mig ganska stilla om dagarna och vila upp mig. Men av någon konstig anledning känns det ganska bra att gå till gymmet och köra ett lättare pass, duscha och som sagt försöka vara så normal som möjligt.

Idag var det egentligen ganska passande att Sverige spelade VM-kval tidigt på kvällen, det blev en pizza framför fotbollen och bara ta det lugnt i soffan. Efter fotbollen var jag väldigt sugen på att dra iväg till gymmet och bara köra ett lättare tricepspass och få ta en skön dusch.

fotboll

  • 5 Set Pushdowns Rep
  • 4 Set Enarms Pushdowns
  • 5 Set Pushdowns Stång
  • 3 Set Fransk Press i Cable

triceps

kvällsmat

Nu har jag ätit min kvällsmat, bloggar och ska gå igenom dagens mail. Sen är det godnatt och jag hoppas jag vaknar upp frisk imorgon! Godnatt!

No responses yet

    Lämna ett svar