Kostholdsprogram og treningsprogram på nett

Personlig Träning

Som Personlig Trener på MyRevolution kan jeg tilby kostholdsprogram og treningsprogram på nett. Programmene er skreddersydd til deg ut i fra dine mål og forutsetninger, og jeg tilbyr ukentlig oppfølging slik at vi er sikker på at du oppnår de resultatene du ønsker. Enten du vil komme i gang med treningen, eller om du har et spesifikt mål så kan jeg gi deg den beste mulige veien dit.

Om du har noen mål og er seriøse med å oppnå dem, men kanskje ikke helt vet hvor du skal begynne, hvorfor ikke få hjelp av en Personlig Trener? Jobben må du så klart gjøre selv, men jeg kan hjelpe deg med hvordan jobben skal gjøres og i tillegg motivere deg på veien. Du får full oppfølging og sender ukentlig rapport til meg om resultater og hvordan det går på programmet. Mange vil nok se på bare dette som motiverende, da det ikke er så kult å sende inn ukesrapporter hvor du ikke har gjort jobben din.

Er du interessert i å få et skreddersydd kostholdsprogram og treningsprogram? Ta kontakt med meg på mail: lena@myrevolution.no

Videos

Jeg blir oppriktig glad når folk oppnår målene sine og jeg er opptatt av at kundene mine skal kjenne opplevelsen av å lykkes. Etter min mening kan alt oppnås, så lenge man er villig til å kjempe for det. Uansett om målet ditt er å bygge muskler eller rett og slett finne er sunnere livsstil, så kan jeg hjelpe deg. Vi har bare fått en kropp, så hvorfor ikke ta vare på den?

No responses yet

    Lämna ett svar