Lyxig pwo och skräddarsytt kostprogram

lyxig pwo

Ja då var det äntligen fredag igen och i vanlig ordning så är det långfredag som självklart är public holiday på Malta. Dock har jag inte varit helt ledig idag utan jag har jobbat med mina PT kunder och skickat iväg ett skräddarsytt kostprogram och träningsprogram samt svarat på endel mail och uppföljningar. Förutom att jag har jobbat så har jag även hunnit med att köra ett benpass imorse där det blev mycket fokus på knäböj och marklyft, riktigt bra pass och skönt att inleda dagen med det. Framåt lunch  kom det också världens åskväder och jag har nog aldrig varit med om något liknande. Helt plötsligt kom det världens blixt och satan i gatan vad det smällde till. För en stund trodde jag nästan att det var en bomb som smällde för det var ingen liten knall direkt och den kom verkligen precis efter blixten. Jag tror att det kom 3-4 ganska stora smällar innan regnet började ösa ner. Det var nog det sjukaste jag har upplevt faktiskt.

Timesofmalta skriver ”A 27-year-old woman from Fgura injured her hand when she was struck by a bolt of lightning at around noon.”

Som tur är så var det här ovädret över ganska snabbt och nu skiner solen igen i vanlig ordning, spännande väder på den här lilla ön mitt i medelhavet ibland.

lyxig pwo

Som rubriken lyder så blev det också en lyxig pwo nu innan jag ska dra iväg och köra dagens andra pass. Eftersom jag är färdig med dagens jobb och skickat iväg skräddarsydda kostprogram & träningsprogram samt städat lägenheten så är man ju värd en liten lyxigare pwo än vanligt. Tänk att 35g choklad nästan innehåller 200kcal och slinker ner i magen på ett par sekunder. Kanske inget jag brukar lägga in på ett skräddarsytt kostprogram till mina pt kunder eller något jag rekommenderar om man verkligen vill komma i bra form. Det är heller ingenting jag brukar äta på vardagar eller mitt på dagen för den delen, men ibland händer det men då försöker jag ta det i samband med träning för att undvika att allt går till fettavlagring. Förhoppningsvis kan jag använda lite som bränsle på gymmet nu och köra ännu hårdare.

beats by dre

 Självklart åker mina beats hörlurar med i träningsväskan nu när jag ska träna ensam. Jag brukar oftast träna utan musik och bryr mig egentligen inte speciellt mycket om jag har musik eller inte. Men ibland kan det vara skönt att bara slänga på en bra spellista på spotify och fokusera på träningen. Men för motivationens skull behöver jag ingen musik när jag tränar. Jag tränar minst lika bra utan musik och tycker inte att man ska behöva musik för att orka träna.
betterbodies väska
Favoritväskan från Betterbodies är också med till varje pass och det är nog absolut en av dom bästa träningsväskorna jag har haft. Kanske inte så viktigt för dom som tar bilen till gymmet men för mig som går till gymmet och ibland även direkt efter eller innan jobbet så är det väldigt praktiskt att ha en bra väska. Som dessutom tål endel och har bra utrymmen och fack.

Intresserad av att komma i form till sommaren?

Ta kontakt med mig för att få ett skräddarsytt kostprogram efter dina mål, förutsättningar och behov. Jag har endast 1-2 platser kvar i April och vi närmar oss sommaren med stormsteg. Kom igång igen efter påsk och säkerställ att du får den hjälp du behöver för att nå ditt mål en gång för alla. Skicka ett mail till alexander@noregrets.se för mer information och priser eller klicka in på MyRevolutions webshop för alla våra PT paket.

Glad påsk!

No responses yet

    Lämna ett svar