Ätardag och cardio efter styrketräning

cardio efter styrketräning

Lördag betyder självklart ätardag men också mer träning än vanligt. Idag blev det två pass och självklart kör jag cardio efter styrketräning i vanlig ordning. Jag har skrivit både om ätardag och cardio efter styrketräning tidigare så det är kanske inget nytt. Men idag passar det ganska bra att ta upp båda sakerna eftersom det är precis vad jag har gjort idag. Imorse blev det ett bröstpass på gymmet på fastande mage som vanligt och till lunch vid 12-tiden när jag bryter fastan så började min ätardag. Idag blev det nachos till lunch vilket är förbannat gott. Eftersom sommaren har kommit till Malta och det är strålande solsken och nästan 25 grader så blev det 1-2 timmar på stranden efter lunchen. Satan i gatan vad solen tar bra och jag måste erkänna att jag körde lite solkräm idag. Min filosofi när det kommer till solande och att bli brun är att vara väldigt försiktig i början, sola smart och inte speciellt länge men flera gånger istället. För att senare när huden har vant sig kunna spendera fler timmar i solen och kanske med väldigt lite solkräm. På så sätt lyckas jag alltid få en bra bränna som håller länge också.

solglasögon

Lite roligt hur länge dom har solglasögonen har hållt. Jag köpte dom av en kille på Golden Beach förra våren för €10 och jag är medveten om att är det är kopior men förutom att dom sitter bra och fungerar bra mot solen så verkar dom vara av bra kvalité också. Jag har säkert 3-4 andra par solglasögon också som är äkta men av någon konstig anledning har jag fastnat för dessa och använder enbart dom.

macbook pro

Idag har jag inte alls suttit vid datorn speciellt mycket och det är riktigt skönt måste jag säga. Ibland saknar jag att jobba som PT på gym eller att jobba i butik. Att ha den mer fysiska vardagen är något som jag ibland kan sakna. Nu spenderar jag många timmar framför datorn om dagarna och klart man märker att förbränningen och hälsan försämras av det.

cardio efter styrketräning

lyxig pwo igen

Men när det kommer till löpning och cardio efter styrketräning så var det alltså dags att dra ut och löpa lite idag igen. Det blir väl årets andra löprunda men ack så skönt det var efteråt. Förutom att det är riktigt skönt att springa ute i solen så är det en underbar känsla efteråt när man är färdig, kroppen är helt slut, benen vill vika sig och svetten bara rinner. När jag tänker efter så är det verkligen två helt olika saker att styrketräna och att köra cardio. Styrketräningen är väldigt skön när man känner pumpen i musklerna och cardio är riktigt skönt för man känner verkligen att hjärtat har fått jobba och att det påverkar hälsan positivt.

rygg

löpning

Nu återstår det lite mer av min ätardag och nu ska det njutas av god mat och godis. Från måndag blir det att tänka om lite med dieten och ta det till nästa nivå. Jag har fortfarande lite saker jag vill förbättra men det ska nog inte bli några problem. Solen och värmen gör mig bara mer motiverad än någonsin.

No responses yet

    Lämna ett svar