Ny vecka och dags för Marklyft

energidryck hell

Veckorna går otroligt fort och vi är redan inne i Mars månad, en sommarmånad på Malta även om det inte märks riktigt än. Måndagar känns alltid lite extra tufft men idag stod ryggträning på schemat och eftersom vi körde ben i lördags så var jag redo för Marklyft idag igen. Marklyft är också en av mina favoritövningar och en av dom övningarna jag verkligen börjar känna att tekniken blir bättre och bättre. Även på tunga vikter så känns det stabilt och jag märker en tydlig framgång. Träningen blir så mycket roligare när man blir bättre på tekniken och känner att det fungerar bra. För mig handlar det inte längre om att dra upp så mycket vikt som möjligt utan att tekniken känns 100% bra är prio just nu. Marklyft är en såpass komplicerad övning så jag anser att det är riktigt viktigt att lägga mycket tid och fokus på att just tekniken blir bra.

I övrigt så är det alltid tufft att inleda veckan med striktare kost efter en väldigt fri helg. Att gå från att ligga på överskott och valfri mat till att vara begränsad och ligga på underskott är tufft. Men samtidigt motiverande eftersom man kan se framgången väldigt fort om man gör saker rätt. Jag försöker också att tänka på att dricka mycket vatten om dagarna och gärna upp mot 3-4L på en dag. Personligen känns det som att jag lyckas med att få ut skiten från helgen när jag dricker mycket vatten, dessutom mättar det bra.

Att ladda med energidryck innan dagens ryggpass med marklyft känns som rena lyxen. Jag längtar hela dagen tills den stunden när jag får ladda inför träningen. Träningen är utan tvivel det bästa och roligaste jag gör varje dag. Vissa kanske tycker det är sjukt men så roligt tycker jag det är.

energidryck hell

Nu återstår det inte mycket av kvällen men lite mer jobb ska jag nog få tid med innan det är dags att sova. Jag har börjat bli riktigt gammal och går och lägger mig runt kl 22 varje dag, och inte speciellt mycket senare på helger. Men jävlar vad skönt det är att vakna upp kl 7-8 på morgonen och faktiskt känna sig pigg och utvilad.

Trevlig kväll!

Categories

No responses yet

    Lämna ett svar