Ryggträning

Personlig Träning

Ryggträning är alltid något jag verkligen ser fram till och är ett av mina favoritpass. Jag tror jag börjar säga så om alla pass visserligen. Kanske älskar jag bara att träna oavsett om det är benträning eller ryggträning på programmet? Men vissa pass längtar jag mer till än andra och ryggträning är absolut något jag älskar. Under ryggträningen kan jag oftast köra ordentligt tungt så att kroppen verkligen blir sliten på ett helt annat sätt, ungefär som benträningen. Fast här kanske pulsen håller sig lite lägre men greppet, underarmarna och ryggen känns helt slut efter ryggträningen.

Och idag stod som sagt rygg på programmet och det blev som vanligt, inte sig likt till något annat pass. Jag har kanske några övningar jag har lust att köra för att variera men annars blir det väldigt spontant under passet.

Ryggträning

  • 3 Set Latsdrag i Hammer
  • 3 Set Marklyft
  • 3 Set Skivstångsrodd
  • 3 Set Kabelrodd

Det blev ett väldigt bra pass med bra kontakt i hela ryggen. Otroligt slitna händer efter passet men något jag anser hör till träningen och speciellt med tanke på den träningsmängden jag har just nu. Men det gör ingenting för imorgon blir det en kryssning till Finland och återhämtning.

ryggträning

Under eftermiddagen var det egentligen tänkt att det skulle bli ett axelpass på Nordicwellness i Hammarbysjöstad men kom på att våra träningskort där bara gäller under bemannande tider så det var kört. Men istället blev det en löprunda och handla mat och godis påvägen hem.

ryggträning

tacos

No responses yet

    Lämna ett svar