Skitvecka

våg

Eftersom jag inledde veckan med att bli sjuk och fortfarande inte är frisk har det varit en riktigt skitvecka. Jag har inte kunnat träna som jag vill och krafterna till att göra saker har inte funnits. Bara att gå ut har varit ansträngande och att lyckades fokusera hela dagarna på jobb och vardagen sliter mer än vad man tror vid förkylning. Halsonten har mer övergått i hosta, snora och ibland kallsvettningar. Tack och lov är halsonten borta men när man börjar hosta vet man att det kommer hålla i sig länge. Som jag skrev tidigare om min förkylning  https://noregrets.se/javla-forkylning/ så är ju antagligen boven i det hela vår AC hemma och på jobbet. Att hela tiden gå från kallt till varmt och omvänt är lite ovant för min kropp.

Morgonvikten har iallafall börjat öka fint och ligger på över 86kg vilket känns bra.

våg

Sommarvärmen fortsätter att imponera här nere och idag var det riktigt varmt mitt på dagen. Morgonen och kvällen börjar bli mer behaglig men mitt på dagen steker det på riktigt bra.

maltesisk balkong

Att vara på bulk har sina fördelar och nackdelar. Fördelarna är många som bland annat att jag känner mig starkare på gymmet, bättre självförtroende när man blir större, får äta mer mat och mer fritt osv. Nackdelen kan vara att vissa perioder av bulken känner man sig i dålig form och faktiskt ganska missnöjd med formen. För mig handlar det mest om att jag försöker se varför jag bulkar och vad jag får ut av att göra det. Förhoppningsvis lägger jag på mig en bra mängd muskelmassa nu som gör att jag ser ännu större ut när jag är deffad nästa sommar.

dagsform

Nu ska jag snart försöka sova och hoppas att förkylningen snart vill släppa. Har verkligen ingen lust att fortsätta vara sjuk under helgen.

Godnatt!

No responses yet

    Lämna ett svar