Tungt axelpass idag

tungt axelpass

Jag brukar egentligen inte ha något emot måndagar men idag har varit en ganska seg dag faktiskt. Jag märkte redan efter lunchen att jag var trött och inte hade samma energi som vanligt. När jag väl var påväg hem efter jobbet så kändes det faktiskt helt okej och jag var klar för ett tungt axelpass. Axelpass är ju ett av mina favoritpass och en muskelgrupp där jag har fått ganska bra utveckling. Det som kändes extra tungt idag var militärpressen, vilket antagligen beror på att jag körde tungt i bänkpressen igår. Trots allt blev det ett riktigt bra tungt axelpass iallafall.

  • 3 Set Rotatorcuff uppvärmning
  • 4 Set Facepulls
  • 3 Set Militärpress
  • 3 Set Sittande Sidolyft
  • 3 Set Sittande Sidolyft för baksida
  • 3 Set Axelpress i Smith

facepulls

rotatorcuff

Tidigare idag fick jag också en trevlig överraskning när jag satt i min egen värld med Beatslurarna på hög volym och jobbade. Plötsligt kom två paket med 4st SmartShakes till kontoret. Aldrig fel med helt nya shakers!

smartshake

Nu börjar jag verkligen känna mig seg och trött, ligger i soffan och bloggar eftersom jag inte ens orkar sitta på en stol framför datorn. Visserligen fick jag bara 6 timmar sömn inatt men det känns ändå lite wierd att vara så sliten och det är bara måndag. Får försöka komma i säng i vettig tid idag så att jag är piggare imorgon.

Trevlig kväll!

No responses yet

    Lämna ett svar