Två pass och Videoblogg 11

Shrugs

Riktigt skönt att vakna upp utan att vakna till alarm eller den olidliga kyrkklockan som ringer varje vardag kl 0645. Var ganska utvilad idag och var klar för att njuta av en dag helt utan något form av jobb. Även om jag ser min träning och bloggande som en del av min verksamhet så har jag inte öppnat outlook på hela dagen, vilket är ganska ovanligt för min del. Jag brukar vara tillgänglig mer eller mindre dygnet runt så en dag att bara släppa det var välbehövt. Idag blev det två pass och vi passade på att filma endel så att det blev en ganska lång videoblogg idag. Så håll till godo!

Dagens första pass blev fokus på Axlar och lite trapz. Jag har återhämtat mig helt från förra veckans lilla skada runt rotatorcuffen och det blev bättre ganska fort med hjälp av lite rehab och rumble roller.

 • 3 Set Rotatorcuff
 • 3 Set Facepulls
 • 3 Set Militärpress
 • 4 Set Shrugs i Smith
 • 3 Set Sidolyft i Kabel
 • 4 Set Hantelpress

pass

Sen tog vi en ganska lång promenad eftersom det var lite mulet idag och ett par lättare regnskurar. Men när det är nästan 30 grader ute så är det ganska skönt med ett par droppar regn. Det blev även ett impulsköp idag i form av ett par nya Nike shorts som min älskling köpte åt mig. Riktigt snygga och sköna, stort tack! 🙂

shorts

Dagens andra pass blev ett ganska tungt rygg och bicepspass. Självklart slängde vi in lite marklyft för andra gången den här veckan.

 • 3 Set Marklyft
 • 3 Set Skivstångsrodd
 • 3 Set Bicepscurl stång
 • 3 Set Latsdrag
 • 5 Set Bicepscurl i cable med rep

bicepscurl

latsdrag

Nu blir det att ligga i soffan resten av kvällen och se film och äta en massa gott.

Trevlig helg!

2 Responses

Lämna ett svar