Två träningspass

bicepscurl

Idag var det dags för ännu en dag fullspäckad med träning, lyckades självklart slänga in två träningspass och en ganska lång powerwalk. Imorse blev det en sväng bort till SATS Södra Station bara för att komma bort lite från Medborgarplatsen. Betydligt lugnare på morgonen borta på Södra Station faktiskt. Även om det inte är det mest moderna SATS så duger det fint. Jag vet inte om det var mig det var fel på idag men bänkpressen på Södra Station kändes inte helt 100% idag. Kan visserligen ha varit pga träningsvärken i korsryggen och övre delen av ryggen efter gårdagens ryggpass. Hade klara svårigheter med att spänna upp mig så som jag brukar kunna göra. Dagens första träningspass var alltså bröst.

Bröstflyes

  • 3 Set Bänkpress
  • 3 Set Bröstpress Hammer (ny model som jag aldrig provat, handtagen pressades mer inåt än rakt fram)
  • 3 Set Lutande Bröstpress Hammer
  • 5 Set Bröstflyes / Pec Dec maskin inkl dropset

Trots den dåliga inledningen med bänkpressen blev det iallafall ett bra pass och trevlig pump i brösten. Bara att kila hem och slänga in lite kyckling och potatis i ugnen. Jag har tröttnat ganska rejält på ris så försöker prioritera att äta mer potatis till lunch istället. Det blir så jävla gott med klyftpotatis i ugn och kycklingbröst.

dagsform

dagsform

Efter lunchen blev det att städa lägenheten och dra ut på en ganska lång Powerwalk på 1-2 timmar. Hem och fixa lite jobb samt svara på mail och trycka i sig lite mer mat innan dagens andra pass stod på tur. Kvällspasset blir oftast inte lika tungt och intensivt som morgonpasset. Idag blev det lite roddintervaller och ett par övningar för biceps. Ganska soft dagens andra träningspass och skön avslutning på dagen.

Bicepscurl

Bicepscurl

bicepscurl

No responses yet

    Lämna ett svar