Vilken underbar sommar!

Alexander

Vilken underbar sommar det har varit så långt! Sen jag kom hem från Malta i början av Juni så har det inte varit många regndagar direkt. Det har varit en riktigt underbar sommar med riktigt bra väder. När jag reste hem från Malta var jag lite osäker på om det var dumt att ta semester så tidigt av sommaren men jag har inget att klaga på. Idag inleddes morgonen med en promenad i det fina vädret mot hammarby sjöstad och Nordic Wellness där bröst skulle piskas.

Södermalm

Bröstpasset blev iallafall väldigt bra och fokuserade som alltid på kontakt och långsam rörelse. Jävla långben armar man har då så att rörelsebanan i bänkpress blir 2km lång. Jag behöver träna mer på att spänna upp mig och verkligen få ner skulderbladen i bänken bättre. Det blev 5x90kg idag och det kändes väl helt okej men styrkan är tyvärr inte på topp.

  • 4 Set Bänkpress
  • 3 Set Hantelflyes
  • 3 Set Bröstpress i Maskin
  • 5 Set Bröstflyes i Maskin (inkl dropset)

Sen blev det att gå direkt mot bryggorna i Hammarby Sjöstad och lägga sig och sola lite. Men satan vad solen stekte på bra idag runt lunch, jag som är ganska rutinerad av stark sol tyckte faktiskt det blev lite jobbigt efter 1-2 timmar i solen.

IMG_7626

IMG_7628

Dessa dagar blir väldigt aktiva har jag märkt och det sliter på kroppen. Det blev dessutom en 2 timmars promenad runt halva södermalm i stekande sol under eftermiddagen. Förhoppningsvis blir det lite sämre väder imorgon så att jag klarar att vara inne mer och fokusera på att vila och andra vettiga saker som bör göras.

Kunde självklart inte låta bli att köra ett till pass ikväll så det fick bli Rodd intervaller på SATS Medborgarplatsen. Inledde med 500m distans och sen 4x250m på 95% av max. Lagom sliten och tungt var det.

IMG_7637

IMG_7642

No responses yet

    Lämna ett svar