Världens bästa PWO

pwo

Visst är en bit choklad världens bästa PWO? Det är så otroligt gott och perfekt före träning tycker jag. Jag skulle absolut inte rekommendera alla att äta choklad innan träning. Självklart beror det på hur din dag har sett ut tidigare och andra omständigheter kring kosten och träningen. I mitt fall hade jag haft en ganska lång dag utan perfekt timing av mat och kostillskott. Jag behövde snabb energi innan gymmet och en bit choklad blev min nödlösning. Att äta kolhydrater före eller efter träning är ju helt normalt, choklad i form av socker är just kolhydrater, snabba kolhydrater. Därför åt jag 55g choklad, 20g valnötter, 30g blandprotein och en PWO-drink med koffein, kreatin och beta-alanin för att få tillbaka energin och orken att gå och träna.

Men som sagt, bara för att jag gjorde detta idag betyder inte det att du ska göra det varje dag och att detta är optimalt. Men för mig var detta bra IDAG, inte varje dag eller speciellt ofta, men idag. Oftast brukar jag tajma min mat och tillskott så bra att detta inte behövs. Men som sagt, nödlösning.

 sliema

Här är en bild från Sliema Ferries ut mot havet och manoel island som ligger precis vid Sliema/Gziria. Det här är en del av den otroligt långa strandpromenaden som Sliema har. Till vänster i bild här ”kärnan” av Sliema och kanske det man kallar centrala Sliema. Där ligger dom flesta butikerna, restauranger och bussterminaler/färjor.

Detta är en del av min vardag och för många kanske helt overkligt och orealistiskt. Men varför skulle inte du kunna flytta till Malta och bo & jobba här? Det finns ju många svenskar och skandinaver som gör samma sak. Att få boende och jobb är relativt enkelt om du inte är helt dum i huvudet och resten av sakerna faller naturligt på plats här nere. Engelskspråkigt, Euro och medlem i EU gör saker mycket enklare. Allt går om man bara vill!

One response

Lämna ett svar