Videoblogg och benpasset

frontböj

Då var det dags för en videoblogg igen. Idag har vi filmat delar av benpasset som vi delade upp i framsida och baksida. Tyvärr är det lite svårt att filma på gymmet på vissa platser pga dåligt med utrymme och ljus. I framtiden ska vi också försöka lägga in lite mer prat i videobloggen och diskussioner kring träning och kost. Jag antar att intresset för att få lära sig lite mer om hur vi tränar och varför finns där ute. Men här kommer iallafall dagens videoblogg.

Dagens träning blev iallafall riktigt bra och spykänslan efter ett benpass kröp sig ganska omgående på efter passet. Ville mest bara lägga mig ner och dö eller spy. Benen svarade inte och jag var helt tom för energi.

Framsida ben:

  • 4 Set Frontböj
  • 3 Set Bulgarisk Utfall
  • 5 Set Leg Extensions inkl dropset

Baksida ben:

  • 5 Set Raka Marklyft
  • 7 Set Leg Curl inkl dropset
  • 2 Set Nordic Hamstrings
  • 6 Set Vadpress inkl dropset

Utöver träning idag så har vi spenderat lite tid nere på stranden och åt en riktigt trevlig söndagsmiddag med havsutsikt nu under kvällen. Avslutade med att gå till ett café och äta en underbar efterrätt i form av brownie och chokladkaka. Eftersom jag har börjat min resa mot 100kg så är jag inte alls lika strikt med kosten just nu. Men självklart ser jag det stora hela och försöker hålla 80-90% av veckorna bra. Men det kommer absolut bli endel restaurangmat framöver, men det hör till när man bor på Malta och vid medelhavet. Varför inte passa på att njuta av livet?

bruchetta

sliema

brownie

Dagsformen kanske inte är den bästa, men det är lite ovant att ställa om till klimatet och vardagen här nere. Det har varit mycket stress och otroligt varmt sen vi kom ner hit. Nu börjar väl saker och rutiner komma på plats men det tar nog lite tid innan jag kommer in i vardagen igen. Känns iallafall skönt att inte vara på någon diet eller liknande just nu.

Dagsform

Nu är det dags för mys i soffan framför en film och lite gott till självklart. Trevlig kväll och godnatt!

No responses yet

    Lämna ett svar