You were made to be awesome

Iblant kan det være smart å si dette til seg selv; you were made to be awesome! Da jeg våknet i dag kjente jeg virkelig ikke for å stå opp. Visste at vi skulle avgårde for å trene ben, og jeg hadde faktisk den typiske søndagsfølelsen der du ikke orker å gjøre noe. Men det var da jeg måtte ta tak i meg selv og sparke meg selv i ræven. Nå er jeg veldig glad for at jeg gjorde det, for visst ble det en bra dag i dag også!

bilde(16)

Så vi startet altså dagen med et ganske bra benpass. Vi sov litt lenger enn vanlig i dag, så da vi kom på SATS følte jeg meg faktisk opplagt for en gangs skyld. Økten så slik ut:

3 sett Knebøy
3 sett Beinpress
3 sett Liggende leg curl
3 sett
Strake mark med hantler
3 sett Leg extension

Ikke tidenes lengste økt, men vi fikk kjørt gjennom både fremside og bakside ordentlig. Er det noe jeg sliter med så er det knebøy. Har aldri vært fornøyd med bøyene mine, mest av alt på grunn av bevegeligheten. Jeg bryr meg faktisk ikke om hvor mye jeg tar i knebøy, men jeg vil at teknikken skal sitte. Frontbøy begynner å komme seg, så må bare terpe på vanlig bøy.

IMG_7661

IMG_7663

IMG_7672

Begge var ganske trøtt og sliten i dag, og været i Stockholm har vært grått i hele dag. Så det var faktisk deilig å bare sitte inne og slappe av for en gangs skyld. Det er ikke så ofte vi gjør det. Men vi kan så klart ikke holde oss vekke fra gymmet alt for lenge. Derfor ble det en økt nr. 2 også på SATS. Vi kjørte triceps med isolerte øvelser, så vi snakket PUMP! Økten så slik ut:

4 sett Pushdown med rep (+2 dropsett)
4 sett En-arms pushdown (+2 dropsett)
4 sett Franskpress i kabel
4 sett Tricepsmaskin (+2 dropsett)

IMG_7681

bilde

 

No responses yet

    Lämna ett svar