Att driva en träningsblogg

personlig träning

Vad krävs egentligen för att driva en träningsblogg? Tar det mycket tid och vilka kunskaper krävs för att lyckas? För att driva en träningsblogg är det viktigaste att du verkligen vill göra det och vill motivera andra människor med det du skriver, dina bilder och dina filmer. För mig är drivkraften att jag älskar att motivera och hjälpa andra inom kost och träning – därför valde jag att bli Personlig Tränare. Att kunna motivera, inspirera och hjälpa folk genom en träningsblogg är något som jag tycker är väldigt kul.

Om du inte tar hjälp av någon att göra design, bildredigering, filmredigering, sökoptimering osv så tar det väldigt mycket tid att driva en aktiv träningsblogg. Ett par timmar om dagen får man absolut räkna med om man ska göra allt jobb själv och samtidigt vill leverera kvalite på bloggen.

träningsblogg

Eftersom jag har en inbyggd väckarklocka i huvudet så hade jag bestämt mig för att vakna runt 8.30 utan alarm (gick och la mig kl 02.00) och självklart vaknade jag runt 8.30 imorse! Rygg stod på schemat på morgonpasset och endel marklyft blev det minsann.

  • 5 Set Marklyft (toplyft på 160kg men kan dra mer)
  • 3 Set Latsdrag
  • 3 Set Sittande Kabelrodd
  • 3 Set En arms rodd i  hammer / plate loaded

träningsblogg

Självklart blev det ett till pass på eftermiddagen och då var det dags för ett favoritpass, enbart biceps + cardio.

  • 6 Set Bicepscurl maskin inkl dropset
  • 5 Set En arms bicepscurl cable inkl dropset
  • 3 Set Bicepscurl med rep i cable
  • Cardio

träningsblogg

No responses yet

    Lämna ett svar