Det här är livet!

livet

Jag kan inte få sagt det nog men jag känner verkligen att jag lever livet här nere, drömlivet. Jag trivs väldigt bra med det mesta här nere och har ingenting att klaga på egentligen. Idag blev det lite sovmorgon och vi hade bestämt oss för att ta en dag vid poolen idag. Det finns flera olika hotel där man kan köpa ett dagspass för att kunna spendera dagen vid deras pool, oftast så ingår solstolar osv. Vi tog ett hotel ganska nära oss som visade sig vara helt rätt. Det var lugnt, bra miljö, bra pool och en helt okej lunch. Framförallt var det riktigt skönt att spendera en dag i solen och samtidigt kunna bada. Sommaren hänger ju kvar ganska länge här och idag steg nog temperaturen upp mot 30 grader i skuggan. Varmt var det och grillad blev jag, men nöjd.

livet

alexander öqvist

Efter ett antal timmar i solen fick vi nog och gick hem och gjorde oss klara för dagens benpass. Jag börjar känna mig friskare nu iallafall och hoppas att jag inte har gjort allt värre idag.

  • 3 Set Knäböj
  • 3 Set Raka Marklyft
  • 3 Set Benpress
  • 3 Set Vadpress
  • 3 Set Leg Curl
  • 3 Set Leg Extensions

Som ni kan se på bilden så blev jag verkligen grillad efter dagen. Men det känns så värt att ha fått en bra dag i solen. Eftersom vi har jobbat endel så har vi faktiskt inte fått så många heldagar ute i solen.

grillad

Som vanligt brukar vi gå ut och äta på helger och självklart gjorde vi det ikväll också. Vi försöker välja restauranger ganska nära för att slippa går runt i flera timmar och leta efter en ”bra” restaurang. Vi vet ett par bra här i Sliema som fungerar riktigt bra för oss.

middag

Trevlig middag och nu är det dags att njuta i soffan med en film och lite godis.

Trevlig kväll!

No responses yet

    Lämna ett svar