Det regnar inte ofta på Malta, men när det väl regnar…

regnar

Som dom flesta vet så har ju Malta som regel över 300 soldagar per år och betydligt längre sommar än i skandinavien, vilket stämmer ganska bra. Självklart finns det dagar med nederbörd, även om dom är ytterst få här nere. Det regnar inte ofta på Malta, det gör det inte. Men när det väl regnar, ja då regnar det fan på riktigt. Idag var en av dom få dagarna med riktigt storm och rejält med regn, kanske inte så mycket värre än det kan vara hemma men man får inte glömma att det är en liten ö mitt i medelhavet där folk är vana vid sol och lite regn. Det är inte direkt så att Malta är uppbyggt och konstruerat för att tåla storm och stora mängder regn.

regnar på malta

Malta regnar

Som ni kan se så blev det mer eller mindre kaos idag så fort det började regna och storma. Det kom faktiskt väldigt plötsligt också, jag hade precis gått hem för att äta lunch när regnet började ösa ner, det åskade ordentligt och stormade. För en liten stund funderade jag verkligen på om jag kunde gå tillbaka till jobbet. Efter en liten stund så lugnade det sig lite och det räckte med en regnjacka när jag skulle ut igen.

Malta Regn

Malta Regn

Som tur är klarnade det upp runt 16-17 när jag skulle hem och solen sken för fullt. Kan inte påstå att det blev speciellt kallt heller för temperaturen var fortfarande 27 grader i skuggan när jag gick hem. Då blev det inte speciellt svårt att ta PWO och ladda inför dagens bröstpass som stod på programmet. Som vanligt, ganska lungt på gymmet och vi kunde köra det vi ville och hade planerat.

  • 3 Set Bänkpress
  • 3 Set Hantelflyes
  • 3 Set Lutande Bänk i Smith
  • 3 Set Kabelflyes

Lagom pass efter en ganska lång dag och nu blir det att jobba med PT-kunder och äta något gott till middag. Ska bli riktigt skönt med helg imorgon även om jag har endel jobb att göra så hoppas jag på ett par timmar på stranden (om vädret tillåter). Prognosen såg lovande ut med 30 grader och sol iallafall, men man vet ju aldrig.

Trevlig kväll!

No responses yet

    Lämna ett svar