Morgonpass och äntligen helg

morgonpass

För andra fredagen irad så inleder jag morgon med ett tidigt morgonpass med styrketräning på gymmet. Det finns flera anledningar till varför jag gör det men den främsta är för att jag gillar att äta en god middag direkt efter jobbet och bara ta det lungt under fredagskvällen istället för att gå till gymmet då. Och om jag skulle träna under lunchen så förlorar jag för mycket tid, så på fredagar ser det ut som att jag kommer fortsätta köra ett morgonpass. Om inte annat är det dessutom en riktigt skön start på dagen och jag känner mig mycket piggare och fräschare efter. Dagens morgonpass bestod av enbart axelträning men det blev ändå ett ganska bra pass tycker jag.

  • 3 Set Utåtrotationer för Roatorcuff i Cable
  • 3 Set Facepulls
  • 3 Set Stående Hantelpress
  • 3 Set Sittande Sidolyft med hantlar
  • 3 Set Sittande Sidolyft för baksida med hantlar
  • 5 Set Axelpress i maskin

smartshaker
Eftersom det är fredag så blir det betydligt slappare på kosten idag och det var väldigt gott med en baguett och proteinshake efter träningen. Sen väntar en god lunch och en god middag ikväll. Det har varit lite kyligare dom senaste dagarna men idag ser det ut att bli ganska skönt faktiskt, och solen skiner. Riktigt bra start på helgen med andra ord. Jag ska försöka vara lite ledig i helgen och bara koppla av så mycket som möjligt. Det känns som att jag behöver det efter 2 väldigt intensiva månader.

morgonpass

Nu återstår det bara en arbetsdag innan det är helg och imorgon är vi redan inne i Mars månad. Tiden går väldigt fort och nu hoppas jag verkligen att sommaren snart kommer på riktigt (ja man blir ganska kräsen här nere).

Trevlig helg!

No responses yet

    Lämna ett svar