Videoblogg og dagens trening i bilder

Endelig kommer en videoblogg fra Malta! I går filmet vi litt under øktene, så Alexander har vært flink og slengt sammen en film. Vi kjørte skuldre på morgenen og fikk inn et bra tricepspass på kvelden. Jeg var heldig og hadde fri i går, så jeg må passe på å få trent mest mulig de dagene.

Uansett, her er videoblogg fra gårsdagens trening:

I dag har jeg jobbet store deler av dagen, men vi kjørte allikevel et ryggpass nå i kveld. Det er lenge siden jeg har hatt et så bra pass. Ekstremt mye energi, bra trykk og ikke minst var det kul. Det jeg elsker med det gymmet vi trener på er at det så og si alltid er lite folk der. Det meste er ledig når vi trenger det, og jeg har faktisk aldri sett noen andre kjøre noe som helst i knebøystativet. Visst er det deilig å ha mer eller mindre hele gymmet for seg selv. Passet i dag så slik ut:

5 sett Markløft
4 sett Stående roing
4 sett Bicepscurl
3 sett Chins

bilde(41)

bilde(42)

bilde(43)

bilde(48)

bilde(45)

bilde(44)

bilde(46)

bilde(47)

No responses yet

    Lämna ett svar