Att åka buss på Malta & Dagens träning

omvänd flyes

Äntligen lördag och idag var det dags att inleda morgonen med dagens första pass på Challenger Gym i Valetta och det är alltid en upplevelse att åka buss på Malta. Som vanligt tränar vi på andra gym på helgen för att få lite variation och miljöombyte. Dessutom har vi nära till bussen och en dagsbiljett på bussen kostar €1,5 vilket är otroligt billigt. Bussarna går ganska ofta men precis som dom vill. Inte kör dom speciellt bra heller och dom blir ofta väldigt fullsatta. Jag kan inte heller påstå att det är speciellt fräscha bussar och vägarna på Malta är inget att hänga i granen tyvärr. Så för mig som har relativt lätt att bli åksjuk är det inte alltid en höjdare att åka buss. Som tur är så är resan till Valetta ganska kort och då hinner jag inte bli åksjuk. Så man kan säga att det alltid är en upplevelse att åka buss på Malta. Ska jag åka en längre sträcka känns taxi som ett bättre alternativ, det är inte speciellt dyrt här nere heller och det är fasta priser med Ecabs.

buss på malta

Eftersom det blev ryggträning på Challenger Fitness Center idag med en större maskinpark än Le Meridien Gym så blev det mycket fokus på maskiner och även lite baksida axlar. Men ryggträning är alltid mitt favoritpass och jag älskar känslan av att vara sliten i latsen, händerna och ha bra pump i både armar och rygg.

  • 4 Set Sittande Roddmaskin
  • 3 Set Baksida Axlar i flyes maskin
  • 3 Set Latsdrag Maskin
  • 2 Set Breda Latsdrag
  • 2 Set Omvända Latsdrag
  • 2 Set Hantelrodd

styrketräning

pump

Det blev ett klockrent pass med bra kontakt och rejält med pump. Väl hemma börjar min ätardag med kinamat till lunch och sen små pizzabitar som mellanmål innan det är dags att köra dagens andra pass. Dagens andra pass blir väl egentligen bara ett kortare cardiopass & mage och sen avslutar det med lite spa antagligen.

Nu är det snart dags att ladda inför nästa träningspass och fortsätta njuta av helgen.

Trevlig lördag!

 

No responses yet

    Lämna ett svar