Rejält med styrketräning idag

styrketräning

Att sova ut på helgen är något jag verkligen älskar att göra. Att inte behöva ställa något alarm eller ha någon tid att passa är verkligen skönt. Visserligen gillar jag att inte sova bort hela dagen utan att vakna i tid och hinna få in två träningspass. Det jag prioriterar nu under bulken är självklart styrketräning. Jag har ingen direkt cardio just nu utan det tar jag under dieten istället. Idag vaknade jag utvilad men inte för sent för att kunna få in två pass. Jag var förberedd på att det skulle vara lite sämre väder idag men så fel väderprognosen kan vara. Idag blev det faktiskt 28 grader och sol hela dagen, riktigt skön dag med andra ord.

Inledde som sagt dagen att dra till gymmet och köra dagens första styrketräningspass. Vi valde att köra Biceps & Triceps imorse vilket är ganska enkelt att motivera sig till.

 • 3 Set Smal Bänkpress
 • 4 Set Bicepscurl Stång
 • 5 Set Pushdowns Stång
 • 2 Set Hantelcurl på lutande bänk
 • 2 Set Stående Hantelcurl
 • 2 Set Hammercurl
 • 3 Set Fransk press i cable med rep

styrketräning

Som sagt så är styrketräning något jag verkligen älskar och skulle kunna leva för om jag hade möjlighet till det. Om jag fick chansen att leva för det och kunna styrketräna 3 gånger om dagen hade jag utan tvekan valt det livet. Nej, jag tröttnar inte på träning utan hittar hela tiden nya sätt att motivera mig på och strävan efter att hela tiden bli bättre.

Jag är väldigt glad för att vi fick tid att köra två pass idag och samtidigt ha haft tid till massa annat kul som shopping och gå ut och äta en trevlig middag. Man kan väl kort säga att jag älskar träning och mat.

styrketräning

Dagens andra pass blev ett rejält ryggpass som verkligen gjorde mig sliten.

 • 3 Set Breda Latsdrag
 • 2 Set Chins (förbannat tungt på bulk)
 • 3 Set Skivstångsrodd
 • 3 Set Sittande Kabelrodd
 • 3 Set Hantelrodd

Det är fortfarande riktigt fint på malta trots att högsommaren är över för den här gången. Man märker att det börjar bli lite svalare men fortfarande skönt att gå i shorts och tshirt om dagarna.

Balluta Bay

Sliema

No responses yet

  Lämna ett svar